Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Wellness-Hotel Helmond

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Restaurant Grill Factory op Suyt in Helmond geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Fletcher Wellness-Hotel Helmond ligt in de relatief onbekende maar zeer gezellige en historische stad Helmond in Brabant, nabij Eindhoven. Het hotel beschikt over het sfeervolle Restaurant Grill Factory op Suyt. Hier worden gerechten bereid op een Big Green Egg barbecue waardoor ze een aparte smaak krijgen. Ook voor een borreltje kun je terecht in de bar en lounge van dit hotel. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om gezellig bij te kletsen met vrienden en familie tijdens een High Wine.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Laurent
  17-02-2023
  Genoten van een High Wine, welke zeer goed was verzorgd. Fijne en aardige bediening en er hing een goede sfeer. Aanrader!
  Datum van mijn bezoek: 12 februari 2023
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  9
  Service
  8