Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels 
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Aan de rand van Amersfoort, midden in een bosrijk gebied, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort. Je kunt dagelijks aanschuiven in het restaurant voor een uitgebreide lunch of een culinair diner. De kaart wisselt mee met de seizoenen, waardoor je elk seizoen kunt genieten van verschillende lokale producten. Maar ook voor een gezellige High Wine of borrel ben u bij dit hotel aan het juiste adres.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Maaike Bouwman
  23-01-2023
  Vriendelijk personeel, lekkere wijntjes en goede hapjes bij de HW van Fletcher Amersfoort.
  Datum van mijn bezoek: 19 januari 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  7
  Service
  8