Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels 
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Marina Lounge Huizen (by Fletcher) geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Aan de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer, bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. Voor een gezellige borrel of High Wine kun je aanschuiven in het sfeervolle restaurant. Het eigentijds ingerichte restaurant is tevens de ideale plek om te genieten van heerlijke gerechten geïnspireerd uit de Franse en Mediterrane keuken. Kom je een gezellige middag of avond vertoeven bij het hotel in Huizen?

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 7.5/10
  Anna Boomstra
  21-02-2023
  Leuk, genoten van de High Wine. Lekker een middag wijn drinken en genieten van de wijntjes in combinatie met de hapjes.
  Datum van mijn bezoek: 19 februari 2023
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  7
  Service
  7
 • 8.8/10
  Mark
  23-01-2023
  Mooi hotel op een nog mooiere locatie. Samen met mijn vriendin genoten van een Fletcher High Wine, we waren allebei positief verrast. Leuke activiteit voor een kleine prijs!
  Datum van mijn bezoek: 17 januari 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  8
  Service
  8
 • 9.0/10
  Linda van der Boom
  23-01-2023
  De High Wine was geweldig! Samen met een vriendin bijgekletst onder het genot van wijntjes en heerlijke bites. Personeel was vriendelijk, gezellig en gastvrij. Het hotel zelf is ook prachtig. Een echte aanrader!
  Datum van mijn bezoek: 21 januari 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  8
  Service
  10