De leukste High Mocktail locaties

Terwijl de populariteit van alcoholvrije drankjes in rap tempo toeneemt, ontstaat er een nieuwe trend die niet alleen de smaakpapillen betovert, maar ook sociale bijeenkomsten naar een geheel nieuw niveau tilt. Zo staan er namelijk steeds meer locaties die een High Mocktail aanbieden! Lees met ons mee en ontdek de leukste High Mocktail locaties, zodat je heerlijk kan genieten zonder alcohol. Zo zie je maar weer dat je geen alcohol nodig hebt om te proosten op het goede leven!

Mocktail Pipa

Pipa Streetfood Bar

Bij Pipa Streetfood Bar in Leiden kun je genieten van een heerlijke High Cocktail, waarbij je de cocktails kan vervangen door mocktails naar keuze. Zo geniet je van drie mocktails naar keuze, soep met een Italiaans broodje, oriëntaalse garnalenkroketjes, een taco, nacho’s met guacamole en tomatensalsa, gyoza’s, beef tataki en een krokante japanse kipdij. Tijdens het genieten van streetfood bij Pipa leer je de cultuur van een land kennen, terwijl je samen geniet van het gevarieerde eten op tafel.

Pipa Cocktails

The Cake Room

In deze roze, uniek en classy boetiek in Breda ben je aan het juiste adres voor een uitgebreide High Mocktail! Bij The Cake Room geniet je in twee rondes van de lekkerste hapjes en drankjes. Begin met een heerlijke amuse, een hartige borrelplank met nacho’s, dips, kaasjes, broodjes en meer en vier huisgemaakte zoete hapjes, wisselend per seizoen. De High Mocktail bij The Cake Room bevat geen vis en vlees, en is dus ook geschikt voor vegetariërs. Vervang de cocktails door de lekkerste mocktails en plan een heerlijk dagje uit met je vrienden, familie of collega ́s.

The Cake Room High Cocktail

Sevenhills

Sevenhills in Delft biedt een heerlijke High Mocktail aan. Geniet (alcoholvrij) van Sevenhills mooiste mocktails! Hierbij worden in drie gangen de mooiste en lekkerste hapjes geserveerd. Denk hierbij aan huisgemaakt brood met smeersels, charcuterie, kaas en nootjes, een groente dumpling met een plum sauce, een plankje met warme snacks; bitterballen, kaasstengels, kipnuggets en loempia’s, nacho’s uit de oven met guacamole, crème fraîche en ui en een heerlijke mini-proeverij van desserts. Proef tijdens je bezoek aan Sevenhills van de stoere sfeer van New York en combineer jouw bezoek aan Sevenhills met een bezoek aan het gezellige centrum van Delft.

Sevenhills Cocktail

Gasterij de Heimolen

In Rucphen geniet je bij Gasterij de Heimolen van een ware High Mocktail! Zo mag je proeven van drie alcoholvrije mocktails en worden er bij iedere ronde passende hapjes op stoere planken geserveerd. Zo geniet je van een buitenkruier (stoere borrelplank met diverse hartigheden), een schaal met “bruin fruit” en passende sauzen en warme camembert met huisgemaakt knoflookbrood uit de Napolitaanse oven, zodat je lekker kan dippen. Tijdens je bezoek aan Gasterij de Heimolen proef je ook van Brabantse gezelligheid, verbondenheid en gastvrijheid. Neem plaats en geniet van de rust en het uitzicht.

High Cocktail locaties

Ben je meer een liefhebber van cocktails? Neem dan ook zeker een kijkje bij onze High Cocktail locaties. Tijdens een High Cocktail proef je van verschillende soorten cocktails met bijpassende hapjes. Een ideaal uitje met vriendinnen, familie of collega’s.

Jouw eigen High Mocktail organiseren?

Ben jij een groot fan van mocktails? Organiseer dan eens jouw eigen High Mocktail! Zoek een aantal lekkere mocktails op of doe wat inspiratie op met onze alcoholvrije cocktails. Bekijk welke hapjes hier goed bij passen en nodig een aantal mensen uit, en dan ben je klaar voor een gezellige avond!

Geschreven op: 27 december 2023
Anne
Redactie HighWine.nl
Als Content Medewerker werkt Anne onder andere aan het schrijven van blogs voor HighWine.nl