High Wine bij Wilde Pieters

Het prachtige, chique pand van Wilde Pieters is gevestigd in het centrum van Apeldoorn. Het lijkt net weggelopen uit een sprookje, maar het is werkelijkheid. In de ongedwongen sfeer van het restaurant kun je genieten van verrassende gerechten, met dagverse ingrediënten en op originele wijze bereid. Daarnaast kun je ook met vrienden of familie een High Wine, High Beer of High Tea doen.

Wilde Pieters

Het assortiment van Wilde Pieters

Bij Wilde Pieters kun je terecht voor een lunch, diner en borrel. Tijdens de lunch zijn er luxe broodjes, chef’s lunch menu, verschillende salades en soepen te bestellen. Daarnaast kun je de voorgerechten ook als lunchgerecht bestellen. Tijdens het diner kun je kiezen uit de hoofdgerechten die bestaan uit vlees, vis en een vegetarische optie. Daarnaast is er een drie gangen seizoensmenu, ‘op houtskool gegrild’ en ‘van de rotisserie (grill)’. De menukaart bestaat vooral uit smakelijke gerechten met kwalitatief vlees. Als afsluiter zijn er nog heerlijke desserts zoals Crème brûlée, een kaasplateau en dessertwijnen.

wilde pieters

Tijdens de lunch, het diner of de borrel kun je uiteraard een drankje bestellen. Wilde Pieters heeft een groot aanbod aan wijnen uit allerlei verschillende landen en streken. Daarnaast zijn er verschillende bieren van de tap en op de fles. En er zijn ook heerlijke cocktails te krijgen. Tijdens een High Wine (of High Beer) krijg je een proeverij. Hierbij kun je kennismaken met de wijnen van de kaart.

wilde pieters

High Wine bij Wilde Pieters

Je kunt de dag op een leuke manier afsluiten met een High Wine. Hebben jullie een dagje gewinkeld? Dan kun je aanschuiven bij Wilde Pieters. Tijdens een High Wine maak je kennis met verschillende wijnen in combinatie met heerlijke hapjes en gerechtjes. Als jullie lekker aan het bijpraten zijn, worden de hapjes op tafel gezet en wordt de wijn ingeschonken.

Bij binnenkomst krijgen jullie de cocktail van de week of een glas bubbels. Vervolgens krijgen jullie een soepje van de chef met een bijpassende wijn. In totaal krijgen jullie drie glazen wijn. Hierbij wordt vers zuurdesembrood met tapenades en een plateau met verschillende warme en koude gerechten bestaande uit vlees, vis en vegetarische hapjes geserveerd.

Wil jij deze heerlijke proeverij wel uitproberen? Reserveer dan Wilde Pieters High Wine.

wilde pieters high wine

wilde pieters high wine