Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels 
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Restaurant De Scheperskamp bij Fletcher geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Het moderne Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp is gelegen in de bossen van het gastvrije Lochem. De chef-kok en zijn keukenbrigade bereiden hier met liefde culinair hoogstaande gerechten voor jou. In de gezellige bar van het hotel kun je tijdens een borrel bijkletsen met familie en vrienden. Maar ook voor een High Wine ben je bij dit hotel aan het juiste adres.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Marcel
  21-02-2023
  Fletcher in Lochem heeft echt een fantastische ligging en vriendelijk personeel. Lekkere High Wine! Een middagje wijntjes drinken en hapjes eten (met goed gezelschap) is nooit verkeerd.
  Datum van mijn bezoek: 18 februari 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  7