High Wine Fletcher Wellness-Hotel Brabant Mill

  • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

  • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels 
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
    • Koude hapjes
    • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Fletcher Wellness-Hotel Brabant Mill geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail.

In de prachtige Brabantse natuur vindt je Fletcher Wellness-Hotel Brabant Mill. Met de fiets of e-bike kan je de omgeving ontdekken en zelfs de grens over naar Duitsland. Voor een stedelijk vertier en een stukje cultuurhistorie kan je ook uitwijken naar de bruisende stad Nijmegen, welke op nabije afstand te vinden is. Kortom genoeg te beleven! Aan het eind van een actieve dag ben je welkom in Fletcher Wellness-Hotel Brabant Mill. Geniet van een culinair diner, bereid met seizoen producten of een gezellige High Wine.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar