Black Friday afsluiten met High Wine

Black Friday staat bijna weer voor de deur, een begrip dat is overgenomen vanuit Amerika. Het is de dag na Thanksgiving, waarop winkels adverteren met allerlei hoge kortingen, om klanten te lokken. Koopjesjagers gaan op zoek naar de beste aanbiedingen. Deze dag staat ook wel in het teken van het begin van het seizoen van de kerstaankopen. Ga een dagje inkopen doen en sluit Black Friday af met een High Wine.

high-wine-afsluiten-black-friday

Wat is Black Friday?

Sinds 2015 doen winkeliers ook aan Black Friday in Nederland. Deze koopjesdag leent zich ideaal voor het doen van je Sinterklaas- en Kerstinkopen, omdat je veel geld kunt besparen en alsnog de cadeaus kan halen die je wilt.

Reserveer jouw High Wine!

Na een lange dag shoppen en op jacht gaan naar de beste koopjes, wil je ongetwijfeld even lekker zitten. Reserveer een High Wine bij een locatie naar keuze en kom in alle rust even bij van een van de meest chaotische dagen van het jaar. Een High Wine wordt meestal aan het einde van de middag of begin van de avond gehouden, rond vijf uur: borreltijd. Een ideale tijd om lekker te gaan wijnen.

Het maakt niet uit in welke stad je je inkopen hebt gedaan, want in vrijwel elke stad bevinden zich een aantal locaties waar je aan kan schuiven voor een High Wine! Ga bijvoorbeeld naar Delft, Amsterdam, Breda of Den Haag. Maar ook in Amersfoort, Zeist, Gouda of Venlo kun je terecht. En dat is nog niet eens alles! Bekijk alle locaties waar je terecht kunt voor een High Wine.

High Wine cadeau geven?

Een High Wine is een leuke activiteit, zeker om cadeau te doen. Schaf nu jouw High Wine cadeaubon aan, geef de bon cadeau en geniet bij een locatie naar keuze van allerlei hapjes in combinatie met smaakvolle wijntjes. Proost!

Geschreven op: 28 oktober 2022
Anne
Redactie highwine.nl
Als Content Medewerker werkt Anne onder andere aan het schrijven van blogs voor HighWine.nl