Doe een High Wine als nieuwjaarsborrel

Wil jij een nieuwjaarsborrel organiseren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een High Wine. Een High Wine geeft de mogelijkheid om onder het genot van verschillende wijnen en lekkere gerechtjes het nieuwe jaar in te luiden.

Nieuwjaarsborrel High Wine

Nieuwjaarsborrel organiseren

Om het nieuwe jaar te vieren is het leuk om een nieuwjaarsborrel te organiseren. Er zijn veel verschillende soorten. Als je een nieuwjaarsborrel wil doen met collega’s kun je simpelweg verschillende dranken en hapjes op tafel zetten op het kantoor, maar je kunt het ook ergens anders vieren. Een High Wine is perfect als nieuwjaarsborrel. Er zijn veel locaties die een High Wine aanbieden en dit volledig voor je verzorgen. Je hoeft alleen maar een locatie uit te zoeken en te reserveren.

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende soorten High Wines. Zo heb je de goedkopere versie waarbij je een paar glazen wijn krijgt in combinatie met een borrelplank vol met verschillende hartige hapjes. Daarnaast is er een duurdere versie waarbij je geselecteerde wijnen krijgt die aansluiten bij kleine gerechtjes en amuses. De smaken vormen een eenheid en versterken elkaar.

High Wine als nieuwjaarsborrel

Samen met collega’s, vrienden of familie kun je het nieuwe jaar erg leuk inluiden met een High Wine. Je kunt diverse wijnen proeven in combinatie met verschillende hapjes of gerechtjes. Bij een locatie naar keuze kun je urenlang bijpraten en genieten van de proeverij. Je kunt met het restaurant afspraken maken over eventuele versiering. Het is natuurlijk nog leuker als de tafel helemaal in nieuwjaarsthema is. Proost en geniet van het nieuwe jaar!

Wil jij toch liever een biertje bij de nieuwsjaarsborrel? Bekijk dan de mogelijkheden van een High Beer.

Nieuwjaarsborrel

Geschreven op: 31 december 2019
Marel
Redactie HighWine.nl
Als content marketeer werkt Marel aan redactionele teksten en blogs voor HighWine.nl