Geef een High Wine cadeaubon voor Moederdag

Moederdag is dit jaar anders dan we gewend zijn. Niet langs je moeder met een cadeautje en een dikke knuffel. Niet met je moeder de stad in om ergens wat te eten of te drinken. Natuurlijk waardeer je haar nog net zoveel als normaal. Nu is het belangrijker dan ooit om dat te laten zien. Geef haar iets waar ze naar uit kan kijken.

Cadeaubon Moederdag

Verras je moeder

Vrolijk je lieve moeder op met een leuk cadeau. Iets wat haar blij maakt, iets wat waar ze naar uit kan kijken. Zijn jullie wijnliefhebbers? Dan is een High Wine het perfecte cadeau. Nu is dat natuurlijk tijdelijk niet mogelijk. Gelukkig is er dé High Wine cadeaubon. Een bon waarmee je een gezellige High Wine kunt plannen met je moeder. Deze cadeaubon kun je online ontvangen of je kunt de bon laten bezorgen. Dit is een mooie cadeaukaart met envelop en een gratis Milka chocoladebox! Dit is een tijdelijke Moederdag actie. Dan kan ze alvast genieten van wat lekkers in afwachting van het echte cadeau.

Hoe werkt de High Wine cadeaubon?

Je kunt de cadeaubon online bestellen. Hierbij kun je kiezen om te bon online te krijgen of om thuis (of bij je moeder) te laten bezorgen. Het voordeel van de HighWine.nl cadeaubon is dat deze bon bij verschillende locaties door heel Nederland ingeleverd kan worden.

Jullie kunnen een locatie uitkiezen en hier een heerlijke High Wine inplannen. Bij de reservering kun je de code die op de cadeaubon staat invullen, waarna deze direct verzilverd wordt. Het enige wat jullie dan nog hoeven te doen is te wachten op die leuke dag. Dan kunnen jullie genieten van verschillende hapjes en gerechtjes in combinatie met verschillende wijnen. Tijdens een High Wine maak je kennis met diverse wijnen en hoe deze aansluiten bij de smaken van hapjes. Een hele leuke manier om een middag met jouw moeder te besteden!

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden