Ik wil reserveren

High Wine Heren 52

  • Op locatie

High Wine menu

High Wine – €25,50 p.p.

  • Twee glazen huiswijn
  • Diverse warme gerechtjes
  • Diverse koude gerechtjes

Algemene info

Bij Heren 52 word je gastvrij en vriendelijk ontvangen. Je voelt je er direct op je gemak! Het is een gezellig restaurant met een huiselijke sfeer. Wees welkom en neem plaats op een van de gezellige tafeltjes. 

Of je nu lekker wil lunchen, borrelen of snacken, je bent altijd welkom. Je geniet van ambachtelijke producten waarbij de menukaart ieder seizoen anders is. Verder kies je uit een uitgebreid assortiment aan warme dranken, frisdranken, wijnen en binnen-buitenlands gedistilleerde dranken. Naast al dit lekkers, kan je natuurlijk ook genieten van een heerlijk uitgebreide High Wine. Je geniet van heerijke wijnen inclusief bijpassende warme en koude hapjes. Schijnt het zonnetje buiten? Neem dan plaats op het mooie terras en geniet! 

Bestel de HighWine.nl Heren 52 cadeaubon om iemand mee te verrassen. 

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar