Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels 
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Aan de voet van het natuurgebied Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug vind je het prachtige Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn. Voor een gezellig avondje laat je je meenemen door de chef-kok en zijn keukenbrigade naar een wereld van puur genieten en ambachtelijke gerechten tijdens een culinair diner. Even bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje? Dat kan tijdens een gezellige borrel of heerlijke High Wine.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Marianne S.
  24-01-2023
  Hotel is gelegen in een mooie omgeving. De High Wine was uitstekend. Bediening vriendelijk. We hebben genoten en komen zeker nog eens terug!
  Datum van mijn bezoek: 22 januari 2023
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  7
  Sfeer
  9
  Service
  8