Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Brasserie De Bakspieker in Enschede geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Naast het stadion van FC Twente bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede. Het hotel is gebouwd in een authentieke Saksische stijl en heeft een rijke geschiedenis die nog steeds voelbaar is. Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant en een gezellige hotelbar waar het heerlijk vertoeven is. Kom je genieten van een gezellige High Wine? Wij ontvangen jou graag!

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Lotte F.
  23-01-2023
  Met een vriendin bij Fletcher Enschede geweest voor een High Wine. De hapjes vonden we erg lekker. De wijntjes waren ook prima.
  Datum van mijn bezoek: 22 januari 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8