High Wine Brasserie Spiegelaar

 • Glutenvrij
 • Vega
 • Vegan

High Wine menu

High Wine – €24,50 p.p.

  Brasserie Spiegelaar biedt een high borrel aan. Deze high borrel bestaat uit 10 hapjes en 3 wijnen per persoon. Je kunt hier zelf kiezen wat voor wijn je wil hebben. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor drie verschillende wijntjes. De hapjes die hierbij geserveerd worden bestaan uit:

  • Assortiment bittergarnituur
  • Leuke hartige hapjes warm & koud
  • Mix van nootjes

  Bij de hapjes krijg je drie keer een wijntje naar keuze. Wil je liever een frisje of bier? Dat is ook mogelijk!

  Algemene info

  Brasserie Spiegelaar heeft een mooie locatie met uitzicht op de Nieuwestad van Leeuwarden. Na het winkelen kun je neerploffen op het terras, of binnen in de brasserie. Terwijl jij napraat over jullie dag in Leeuwarden, wordt er een etagere vol met hapjes neergezet. Hierbij krijgen jullie een lekker wijntje. Zo kun je je dag heerlijk afsluiten. Een high borrel is altijd een goed idee!

  Als je iets te vieren hebt zoals een vrijgezellenfeest, verjaardag of babyshower, kun je dit ook doen bij Brasserie Spiegelaar. Dit is goed te combineren met een high tea, high borrel of een high lunch.

  Delen

  Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 10/10
   Patricia de Bruine
   8-10-2021
   De high wine is een absolute aanrader. Met heerlijke (zelfgemaakte) hapjes en super enthousiast en vriendelijk personeel.
   Datum van mijn bezoek: 7 oktober 2021
   Eten & drinken
   10
   Prijs / kwaliteit
   10
   Sfeer
   10
   Service
   10
  • 8.0/10
   Robine
   18-12-2019
   Het is heel handig want dit is eigenlijk een high borrel dus je kunt gewoon kiezen waar te trek in hebt. Een vriendin van mij vond drie wijntjes wel veel dus toen nam ze als laatste drankje een frisje. Dat vonden ze prima.
   Datum van mijn bezoek: 14 november 2019
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8