Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels 
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Bar Bistro DuCo in Leeuwarden geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine bon waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. 

Midden in het centrum van de hoofdstad van Friesland is het historierijke Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof gelegen. Het hotel is gevestigd in een voormalig paleis van de Koninklijke familie uit de 18e eeuw. Het hotel beschikt over de gloednieuwe culinaire hotspot Bar Bistro DuCo. Hier geniet je tijdens een gezellige High Wine van heerlijke koude- en warme hapjes in combinatie met heerlijke wijnen.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.3/10
  Robert
  23-01-2023
  Mooie, moderne locatie. Met mooi weer kun je in de stadstuin plaatsnemen. De High Wine was goed: wijn was prima op temperatuur en de hapjes waren lekker.
  Datum van mijn bezoek: 17 januari 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  8
  Service
  7