6x de leukste High Gin locaties

Op zoek naar een unieke en verrukkelijke ervaring als liefhebber van gin? Dan is een High Gin precies wat je zoekt! De High Gin is een twist op de traditionele High Tea en combineert de verfijning van gin met een assortiment van heerlijke hapjes, wat resulteert in een fijne culinaire ervaring. Bekijk 6x de leukste High Gin locaties en ontdek jouw favoriet!

bom high gin

Bomm Bar Bistro

Bij Bomm Bar Bistro geniet je van een High Gin bestaande uit twee glazen Gin&Tonic en twee gangen eten. Het is de perfecte activiteit om gezellig bij te kletsen, onder het genot van heerlijk eten & drankjes. Bomm staat niet voor niets voor Best of MoMents! Combineer je bezoek meteen met een bezoekje aan de havenstad.

Herberg Jan

In Heiloo kun je bij Herberg Jan terecht voor een heerlijke High Gin. Proef van een luxe crostini met vis of vlees, een klein kopje soep, een plateau met heerlijke koude en warme gerechten en een heerlijke scroppino. Uiteraard wordt er bij elke gang een bijpassend glas gin geserveerd. Herberg Jan is de plek voor gezelligheid in het pittoreske Heiloo.

Miss Central

Miss Central in Alkmaar is een fijne plek voor een High Gin. Juist voor de momenten dat je trek hebt in iets anders, is de High Gin de perfecte keuze. Laat je verrassen door 3 verschillende soorten gin-cocktails met heerlijke hapjes on the side. Het ontvangst is met een heerlijke frisse gin tonic, gevolgd door een pittige gin cocktail. Je sluit af met een classic gin tonic. Miss Central bevindt zich op een gunstige locatie aan de Laat in Alkmaar, waardoor je voor of na je bezoek nog een wandeling door het centrum kunt maken.

High Gin Miss Central

Karakter Tilburg

Bij Karakter kun je heerlijk komen genieten van een High Gin, met bij binnenkomst een amuseplank met o.a. olijven van Konings Olijven. Vervolgens krijg je een uitgebreide borrelplank geserveerd, met diverse kazen, fuet, serranoham, gerookte zalm, een Vietnamese loempia, chicken tenders, brood met smeersels, een frietje met parmezaanse kaas en bacon en nog veel meer lekkers. Stel zelf je favoriete Gin & Tonic samen met keuze uit 4 soorten gin en diverse garnituren.

Sevenhills

Deze heuse New York Bistro & Lounge is gelegen in het centrum van Delft. Tijdens de High Gin bij Sevenhills proef je van huisgemaakt brood met smeersels, charcuterie, kaas & nootjes, een groente dumpling met plum sauce, een plankje met warme snacks, nacho’s uit de oven met guacamole, crème fraîche & ui en een heerlijke mini-proeverij van desserts. Naast de hapjes geniet je uiteraard ook van een proeverij van 3 of 4 gin-tonics, waaronder de Sevenhills huis Gin! Bepaal bij het maken van de reservering zelf of je de High Gin van 3-gangen of van 4-gangen wilt.

Sevenhills Gin

Eetcafé Pluim

Pluim in Alkmaar biedt de High Gin aan als ultieme dorstlesser met lekkere garnituren. Geniet van 3 heerlijke G&T’s in combinatie met 3 gangen. Dit is de start van een heerlijke avond uit!

Leuke High Wine locaties

Ben je geen liefhebber van gin, maar wel van wijn? Dan is een High Wine echt iets voor jou. De High Wine is een eigenlijk een alcoholische variant van de High Tea. De thee maakt plaats voor wijn en de zoete lekkernijen worden vervangen door hartige hapjes. Meestal worden bij elke ronde hapjes verschillende wijnen geserveerd en ontvang je ook wat achtergrondinformatie over de wijn en waarom deze perfect samengaat met de hapjes. Dat klinkt goed, toch? Bekijk onze High Wine locaties en plan jouw reservering in. Proost!

bom high gin

Geschreven op: 8 februari 2024
Anne
Redactie HighWine.nl
Als Content Medewerker werkt Anne onder andere aan het schrijven van blogs voor HighWine.nl