5 x lekkere High Wine locaties in Amsterdam

In de hoofdstad van Nederland kun je heerlijk genieten van al het moois wat onze stad te bieden heeft. Je kunt er goed winkelen, uitgaan, musea bezoeken en uiteraard heerlijk borrelen en wijn drinken. Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet voor jou!

stan high wine

STAN&CO Amsterdam

Het is er stoer, avontuurlijk, levendig, licht en verfijnd. Het STAN&CO restaurant zit op de eerste verdieping van Capital C. Het is er groot, maar door de indeling vind je er wel allemaal gezellige hoekjes. Je kunt er lekker op een bank zitten, aan een hoge tafel of een ronde tafel. Ondertussen geniet je van een drie gangen High Wine, wat eindigt met zoetigheid.

Meer informatie? Bekijk alles van STAN&CO en reserveer nu een High Wine.

stan amsterdam

Restaurant RED

Wil jij het Parijs gevoel hebben in hartje Amsterdam? Dan moet je zeker eens naar hotspot Restaurant RED. Gelegen in een prachtig grachtenpand, daar waar de Keizersgracht en Spiegelstraat kruist. Een uniek concept met kreeft en tournedos, vriendelijke prijzen maar hoogstaande kwaliteit. De gastvrije bediening zal er alles aan doen om jou een heerlijke middag te bezorgen met een flesje wijn en heel veel hapjes zoals bruschetta, een lolly van geitenkaas met pistache en uiteraard een kaasje. Waar wacht je nog op?!

Je vriendin(nen) al zo ver gekregen? Reserveer je tafel bij Restaurant RED!

amsterdam high wine

Bistro Brasserie Bleu

In één van de leukste straatjes van Amsterdam vind je Bistro Brasserie Bleu. Het is een Franse, gezellige en down to earth lunch- en diner hotspot. Dit is het kleinere broertje van van Restaurant Black & Blue. Ontdek de golden oldies uit de Franse cuisine met een signature twist van de chef-kok. Je kan er pure kwaliteit verwachten, sit back, relax en voel je vooral op je gemak.

Ook helemaal zin gekregen om te gaan High Winen bij Bistro Brasserie Bleu? Zorg dat je verzekerd bent van een tafel!

bleu amsterdam

Café @droog

In hartje Amsterdam vind je het elegante Café @droog, dat onderdeel uitmaakt van Hotel Droog. Je kijkt uit op de gracht én ze hebben een Fairy Tale Garden. De keuken kookt voornamelijk voor een gezonde lifestyle en de gerechten zijn duurzaam, vers en biologisch. De High Wine bestaat uit een fles wijn, geselecteerd door @droog, met een heerlijke borrelplank.

Ook zo’n zin gekregen om heerlijk te gaan High Winen bij Café @droog. Reserveer je High Wine nu!

cafe droog tuin amsterdam

Restaurant Plancius

Uiteraard kon deze topper niet missen in onze favorieten. In de Amsterdamse Plantagebuurt vind je restaurant Plancius, tegenover dierentuin Artis en direct ernaast zit het Verzetsmuseum. Hier kun je dus een leuk dagje uit van maken! Klets bij met je vriendinnen onder het genot van een goede High Wine met onder andere Italiaanse vleeswaren, verschillende kazen en een heerlijk glas wijn.

Jouw dagje Amsterdam is helemaal compleet met een reservering bij Plancius. Reserveer je tafel nu!

pancius high wine

Geschreven op: 13 juli 2020
Nienke
Redactie HighWine.nl
Als Sales Medewerker werkt Nienke aan redactionele teksten en blogs voor HighWine.nl