Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels 
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

In de prachtige bossen van Lochem in de Gelderse Achterhoek vind je Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg. Het hotel wordt omarmd door prachtige en rustgevende natuur. In het restaurant kun je in alle rust genieten van heerlijke gerechten terwijl je uitkijkt over de landelijke omgeving. In de gezellige bar kun je genieten van een borrel of kies voor een High Wine en klets bij met vrienden en familie.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Deborah Janssen
  26-01-2023
  Goed verzorgde High Wine. De service is top, het personeel is klantvriendelijk. We komen hier zeker nog eens terug!
  Datum van mijn bezoek: 24 januari 2023
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  7
  Service
  8