Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Restaurant Pure in De Koog geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Gelegen op het idyllische eiland Texel in De Koog vind je Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen. Het hotel beschikt over een à la carte restaurant, dat de warme Texelse sferen uitstraalt. Hier kun je met zijn allen genieten van een uitgebreide High Wine. Je kunt ook kiezen voor een borrel of diner. De à la carte kaart van het restaurant biedt een gevarieerd scala aan vlees- en visgerechten, welke op een moderne wijze bereid en gepresenteerd worden.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Albert
  7-02-2023
  Een High Wine gehad bij Fletcher De Cooghen. Personeel is erg vriendelijk en de hapjes waren prima. Wijn was ook goed te doen.
  Datum van mijn bezoek: 5 februari 2023
  Eten & drinken
  10
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  7
  Service
  8