High Wine In den Grooten Slock

  High Wine menu

  High Wine – € 19,50 p.p.

  De High Wine van In den Kleinen Hap bestaat uit:

  • 3 gangen
  • 3 glazen wijn
  • 3x bijpassend hapje 

  Algemene info

  Een prachtige gevel met kleine glas-in-lood raampjes bepalen het decor van dit café. Het café heeft bovendien een groot in de zon gelegen buitenterras, wat overdekt en verwarmd is, waardoor nagenoeg het hele jaar hiervan gebruik gemaakt kan worden. Het bevindt zich recht tegenover In den “Kleinen” Hap en Happerij & Tapperij. Hierdoor vormen de drie horeca gelegenheden drie unieke pandjes in het centrum van historisch Amersfoort.

  In Stadscafé In den Grooten Slock kan je diverse versnapering van de uitgebreide menukaart nuttigen tijdens de lunch of diner. ’s Avonds is het een gezellige plek om na te borrelen, of om gewoon een biertje te pakken. Ze zijn trots op de kwaliteitsproducten van Hertog Jan, Segafredo en Coca Cola. Ze beschikken over een zeer uitgebreide bierkaart en hebben 9 tappunten voor een ruim assortiment tapbieren, die mee wisselen met de seizoenen.

  Bestel de HighWine.nl In den Grooten Slock cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  • 8.3/10
   Anoniem
   6-08-2021
   Leuke ambiance. De hapjes liever per gang serveren in plaats van alles in 1x. Staat daardoor lang op tafel in de warmte.
   Datum van mijn bezoek: 5 augustus 2021
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   7
   Sfeer
   8
   Service
   10
  • 8.0/10
   Kimberley
   18-12-2019
   Wat een leuke, gezellige en lekkere high wine. Lekkere hapjes op een gezellige locatie.
   Datum van mijn bezoek: 14 december 2019
   Eten & drinken
   8
   Prijs / kwaliteit
   8
   Sfeer
   8
   Service
   8