High Wine Binnenhof Paasloo

  High Wine menu

  High Wine – €23,50 p.p.

  3 gangen met elk:

  • 2 glazen wijn
  • Broodvariatie
  • Diverse vissoorten
  • Kaasplankje
  • Runderstoofpotje

  Algemene info

  Restaurant ’t Binnenhof is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Een familierestaurant bij uitstek. Doe met vrienden of familie mee aan de gezellige arrangementen of geniet van lekkere gerechten van de a la carte kaart!

  De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew de culinaire vermakelijkheden. De landelijk gelegen boerenhofstede staat op een groot en ruim opgezet erf, grenst met het terras, tuin en diverse speeltoestellen aan een grote waterpartij. Een echt familierestaurant waar je in alle rust uitgebreid kunt lunchen of dineren, maar ook zeer geschikt is om lekker met kinderen uit eten te gaan.

  Daarnaast kun je genieten van een heerlijke High Wine. Het wordt geserveerd in 3 gangen met elke gang 2 soorten wijn. Natuurlijk kunnen lekkere, bijpassende hapjes niet ontbreken. 

  Bestel de HighWine.nl Binnenhof Paasloo cadeaubon om iemand te verrassen.

  Delen

  Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

  Geen reviews beschikbaar