5 x de lekkerste vegan High Wine

Heb je zin in in een heerlijke High Wine, maar drink je de wijn en eet je de lekkernijen die daarbij horen liever vegan? En weet je niet waar je een lekkere vegan High Wine kan vinden? Geen stress. Wij zetten de 5 lekkerste vegan High Wines voor je op een rijtje. Lees snel verder!

miss central high wine

Miss Central

In het gezellige restaurant Miss Central aan de Laat in Alkmaar kun je genieten van een heerlijke vegan High Wine. In het restaurant zijn bijzondere items te vinden; lampen, accessoires en prachtig behang met allemaal een eigen verhaal. Hoe uniek?! Naast een heerlijke High Wine, heeft Miss Central ook een High Gin. Hier worden heerlijke gin-cocktails geserveerd met passende hapjes. De High Wine bestaat uit drie verschillende wijnen met hierbij zorgvuldig samengestelde hapjes. Bij de High Gin word je verrast met drie soort gin-cocktails en heerlijke hapjes.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vegan High Wine of vegan High Gin van Miss Central? Reserveer dan snel een plekje.

miss central locatie

Brasserie Spiegelaar

Op de prachtige locatie met uitzicht op de Nieuwestad van Leeuwarden vind je Brasserie Spiegelaar. Na een drukke dag winkelen in het mooie Leeuwarden, kun je onder het genot van een lekker wijntje en heerlijke hapjes genieten van de High Wine van Brasserie Spiegelaar om de dag aangenaam af te sluiten. Bij de High Wine geniet je van vier verschillende wijnen met daarbij vier huisgemaakte gerechten. Ook krijg je een passende uitleg over de keuze van de wijnen in combinatie met de hapjes.

Klinkt zo’n dagje Leeuwarden goed in de oren? Prik dan snel een datum en reserveer de High Wine bij Brasserie Spiegelaar.

high wine brasserie spiegelaar

Kruim

In de Chocoladefabriek in Gouda bevindt zich samen met de Bibliotheek, het Streekarchief en de Drukkerswerkplaats het sfeervolle restaurant Kruim. Lust je na een dag flexwerken wel een wijntje? Of ben je gewoon in de buurt en heb je zin in een borrel met heerlijke hapjes? Ga dan naar Kruim voor een heerlijke vegan High Wine. De verschillende wijnen worden geserveerd met de lekkerste hartige hapjes van Kruim. Er is een Wine Tasting aanwezig om verschillende wijnen te proeven en uit je comfortzone te gaan.

Spreekt deze vegan High Wine je aan? Reserveer dan een plekje bij Kruim in Gouda.

high wine kruim

Land van Kokanje

In een prachtig oud pand uit het jaar 1903 bevindt het Land van Kokanje. Het pand is geheel in de stijl van Jugendstil en ligt in hartje Groningen. Bij het Land van Kokanje kun je genieten van een heerlijke vegan High Wine. De High Wine van Land van Kokanje bestaat uit twee heerlijke wijnen gecombineerd met een plank vol bijpassende lekkernijen.

Ben je benieuwd geworden naar deze bijzonder locatie en vegan High Wine? Reserveer dan een plekje bij Land van Kokanje.

land van kokanje locatie

Brasserie Paardenburg

In het mooie restaurant van Brasserie Paardenburg kan je heerlijk ontspannen en genieten aan de Amstel. Naast een menukaart met zowel klassieke als moderne gerechten kan je bij Brasserie Paardenburg ook genieten van een heerlijke vegan High Wine. Hierbij worden drie verschillende wijnen geserveerd met bijpassende gerechtjes. De zorgvuldig uitgekozen hapjes en wijnen zijn van topkwaliteit.

Ben je benieuwd geworden naar deze High Wine? Reserveer dan een plekje bij Brasserie Paardenburg.

Vegan High Wine maar dan thuis

Klinkt zo’n vegan High Wine al aantrekkelijk en heb je zin om thuis aan te slag te gaan? Lees dan hier hoe je heerlijke vegan borrelhapjes maakt voor misschien wel een High Wine bij jou thuis.

high wine brasserie paardenburg

Geschreven op: 21 februari 2023
Amber
Afstudeerstagiaire
Als afstudeerstagiaire werkt Amber onder andere aan het schrijven van blogs voor HighWine.nl